Design trends

نکاتی که قبل از خرید هدفون باید بدانیم

حتما تاکنون پیش آمده که بخواهید یک هدفون به صورت آنلاین خریداری کنید و به غیر از ظاهر آن چیز دیگری وجود ندارد که بخواهید در مورد آن قضاوت کنید . حتی ممکن است هدفونی که سفارش دادید و بعد از یک هفته به دستتان رسیده کاملا آن چیزی نیست که انتظارش را داشتید .

گاهی برای خرید به توصیه های دوستانمان توجه می کنیم و گاهی واقعا در مورد صدایی که قرار است از آن هدفون خارج شود اطلاع آنچنانی نداریم .

با این حال، راه‌هایی برای تشخیص اینکه کدام هدفون برای شما کار مناسب است ، وجود دارد. درست همانطور که می‌توانید هنگام خرید یک گوشی، رم را به سرعت، مگا پیکسل‌ها را به کیفیت دوربین و فضای ذخیره‌سازی را به تعداد عکس‌هایی که می توانید داشته باشید ، مرتبط کنید، پارامترهای خاصی وجود دارد که می‌توانید در واقع به آنها اشاره کنید تا مطمئن شوید هدفونی که برای آن هزینه می کنید ، همانی است که می خواهید .

اینجا مختصرا نکاتی را در این مورد با هم بررسی می کنیم :

  1. نوع هدفون

انواع هدفون به سه نوع اصلی تقسیم بندی می شوند .

نوع اول : In-ears (توگوشی)

ما در سفرهایمان بیشتر از این مدل هدفون ها استفاده می کنیم . این نوع از هدفون ها بسیار کوچک هستند و حمل و نقل آنها آسان است . این نوع از هدفون ها برای استفاده ی طولانی مدت اصلا توصیه نمی شوند و ممکن است در اثر استفاده ی طولانی به گوش شما آسیب وارد کنند.

نوع دوم : On-ears (روگوشی)

 

این نوع هدفون ها نسبت به توگوشی ها اندکی بزرگتر هستند و روی لاله های گوش قرار می گیرند و در استفاده ی طولانی مدت گوش شما را اذیت می کنند . همچنین این نوع از هدفون ها معمولا عایق صوتی نداشته و صدای هدفون شما به گوش اطرافیانتان می رسد .

نوع سوم : Over-ears (دورگوشی)

اگر می خواهید به مدت طولانی از هدفون استفاده کنید ، مناسب ترین نمونه ها مدل های Over-ear هستند . این نوع هدفون ها معمولا عایق های صوتی قوی دارند و صدا را به گوش اطرافیانتان نمی رسانند . ایراد این نوع هدفون ها این است که کمی بزرگتر و سنگین تر از دو نوع قبلی هستند .

2. درایور هدفون

درایور چیزی است که صدا را تولید می کند.درایور از آهنربا، سیم پیچ صوتی و دیافراگم ساخته شده است. معمولا درایور های بزرگتر صدای بهتری تولید می کنند . در واقع درایور بزرگتر باعث می شود هدفون در فرکانس های پایین ، عملکرد بهتری از خود نشان دهد و بیس بهتری ایجاد می شود . دقت کنید که همیشه قطر درایو بزرگتر به معنای کیفیت بالاتر نیست . متریال استفاده شده در هدفون و کیفیت و تکنولوژی ساخت عامل تعیین کننده کیفیت یک هدفون هستند .

3. حساسیت

اگر علاقه مند به گوش دادن به موسیقی با صدای بلند هستید ، این عاملی است که باید به آن توجه کنید حساسیت اکثر هدفون ها معمولا حدود 100 دسی بل است که تقریبا معادل صدای یک چکش است .

4. امپدانس

توان مورد نیاز برای کارکرد هدفون ، امپدانس نامیده می شود. مدت هاست که امپدانس های بالا دیگر در هدفون ها استفاده نمی شوند . امپدانس هدفون ها معمولا حدود عدد 16 است . دقت کنید که امپدانس بالا به معنی کیفیت بهتر صدا نیست . رویکرد شرکت های مختلف در ارایه میزان امپدانس متفاوت است .

5. پاسخ فرکانسی :

آیا موسیقی را با باس زیاد دوست دارید ؟ این عاملی است که باید به آن توجه کنید . پاسخ فرکانسی محدوده فرکانسی است که هدفون می تواند تولید کند، اکثر هدفون ها از پاسخ فرکانسی 20 هرتز تا 20000 هرتز پشتیبانی می کنند. اگر باس بیشتری دوست دارید، چیزی را انتخاب کنید که بتواند وسیعتر از این محدوده را پشتیبانی کند .

6. اتصال و سیم :

اگر هدفون سیمی خریداری می کنید دقت داشته باشید که جنس سیم آن محکم باشد .هدفون هایی که روکش سیم آنها پلاستیکی است توصیه نمی شوند زیرا به راحتی گره می خورند و زود آسیب می بینند .

اکنون وقت خرید است . می توانید با انتخاب برند ، رنگ و طرح های مناسب ، هدفون خود را انتخاب کنید . هدفون های گیمینگ اونیکوما یکی از برند های هدفون های دورگوشی است که با کیفیت و قیمت مناسب جای خود را در بازار کشور پیدا کرده است . فرقی ندارد که یک گیمر حرفه ای هستید یا به تازگی وارد دنیای ویدیوگیم شده اید . تجربه ی بازی با هدفون های اونیکوما شما را شگفت زده خواهد کرد . طراحی جذاب ، کیفیت و دوام بالا و قیمت مناسب از ویژگی های برجسته ی هدفون های گیمینگ برند اونیکوما به حساب می آیند . محصولات این برند را از ویراواچ با بهترین قیمت تهیه کنید .

هدفون اونیکوما مدل K5

هدست مخصوص بازی اونیکوما مدل K10 pro

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *